Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór konserw
Małże w sosie marynowanym (12/16 sztuk) Z tratw ujścia rzeki Arousa. Ściśle wyselekcjonowane według rozmiarów i najwyższej jakości. Smaży się je na oliwie z oliwek, aby je uszczelnić, a biżuterię usuwa się ręcznie.
Kalmary w sosie atramentowym (4/6 sztuk). Najmniejsza i najdelikatniejsza kałamarnica rygorystycznie sklasyfikowana według wielkości. Czyszczone i przygotowywane ręcznie.
Faszerowane kalmary w oliwie z oliwek (4/6 sztuk). Najmniejsza i najdelikatniejsza kałamarnica rygorystycznie sklasyfikowana według wielkości. Czyszczone i przygotowywane ręcznie.
Skrupulatnie wyselekcjonowane małże Gran Bazán. Gotowane, łuskane i smażone na oliwie z oliwek. Ręcznie pakowane z tradycyjną galicyjską recepturą marynowania.
Prawdopodobnie najlepsze smażone małże w sosie marynowanym w Galicji Rias. Od 8 do 12 omułków, pakowanych ręcznie po zbiorze.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Belona w oliwie z oliwek, tłusta ryba o intensywnym i pysznym smaku, tradycyjnie spożywana na wybrzeżach Galicji i Kantabrii. Złowione w Atlantyku, są świeże, aby zachować konsystencję i smak. Każdy kawałek jest rygorystycznie przygotowywany, pieczony i pakowany ręcznie.
Lekki brzuch tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek. Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Konserwy Ryb i Owoców Morza Ramón Peña zawsze wykorzystują produkty najwyższej jakości a ich selekcja, gotowanie i pakowanie odbywa się w sposób ręczny i tradycyjny zgodnie z przepisami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Udało im się uczynić z konserwatora elegancki i Gourmetyczny produkt.
Opakowanie 3 puszek tuńczyka żółtopłetwego w oliwie z oliwek (3x75). Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Duszone przegrzebki z Ría de Arousa. Zrównoważona uprawa. Tylko najbardziej mięsiste części są pakowane po dokładnym oczyszczeniu. W towarzystwie tradycyjnego sosu galicyjskiego.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 11-14 filetów.