Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór konserw
Produkt z Najwyższa jakość wykonane z Bonito del Norte, 100% naturalne i pochodzący z galicyjskiej Rias. Kawałki bonito wybrane ręcznie spośród najlepszych rozmiarów. Mięsisty i smaczny , z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą jako jedynym akompaniamentem. Smak i tradycja zjednoczony, aby dać początek Zachowuje smakosza ,
100% anchois kantabryjska złowiona na wiosnę, jej optymalny czas. Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Filety z sardynek bez skóry i kości w oliwie z oliwek. Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 7-10 filetów.
Małe sardynki w oliwie z oliwek (40/50 sztuk) Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.
100% sardela kantabryjskia Delikatna papryczka chili ze wsi. 100% rumianek oliwkowy Odpowiednia ilość soli. Zawiera 7 jednostek.
Naturalne małże do golenia (6/8 sztuk). Wybierane są najlepsze okazy schwytane w bezdechu . Rafinowany, aby usunąć piasek bez usuwania wątroby, zachowując cały smak morza.
Ventresca jest najbardziej soczystą i smaczną częścią tuńczyka i właśnie to przynosi nam Ramón Peña w jego puszce z tuńczyka: pyszne Ventresca de Atún Claro z Oceanu Atlantyckiego, cięte i dystrybuowane w puszce ręcznie z największą starannością i uwagą. Jako jedyny dodatek do soli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej...
100% anchois kantabryjska złowiona na wiosnę, jej optymalny czas. Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli.
100% anchois kantabryjska Filety anchoisowe wykonane ręcznie, metodą tradycyjną. Anchovy w Oliwie z oliwek. W jego prawym punkcie soli. Zawiera 8-10 filetów.
Produkt z Najwyższa jakość wykonane z Bonito del Norte, 100% naturalne i pochodzący z galicyjskiej Rias. Kawałki bonito wybrane ręcznie spośród najlepszych rozmiarów. Mięsisty i smaczny , z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą jako jedynym akompaniamentem. Smak i tradycja zjednoczony, aby dać początek Zachowuje smakosza ,
100% sardela kantabryjskia Delikatna papryczka chili ze wsi. 100% rumianek oliwkowy Mieszanka oliwy warzywnej (słonecznikowej) i oliwy z oliwek Zawiera 5 sztuk