Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Oto wybór likierów i kremów
Kuhri Mûre to pyszny likier jeżynowy wytwarzany przez Kuhri Distillateur. Po kilku tygodniach naparu likier uzyskany z maceracji owoców jest filtrowany i redukowany aż do osiągnięcia pożądanej objętości alkoholu. Ciemny kolor z aromatami jeżyn, którym towarzyszą nuty ziołowe. Intensywny i jedwabisty ze słodkim i owocowym podniebieniem średnim.
Philippe de Bourgogne "Crème de Cassis" to niezastąpiony likier burgundzki do szerokiej gamy deserów. Wykonane z maceracją na zimno 4-5 tygodni. Następnie dodaje się niewielką dawkę skrystalizowanego cukru, aby zmniejszyć zawartość alkoholu i rozwinąć smak owoców. Można go pić z lodem, z wytrawnym białym winem, szampanem lub wermutem.