Place your order today before 5pm
and we'll ship it today.
(Except in case of a temporal lack of stock)
Tuńczyk żółtopłetwy jasny w oliwie z oliwek. Wyselekcjonowany tuńczyk najwyższej jakości i najmniejszych rozmiarów. Ręczne przygotowanie, czyszczenie i konserwowanie.
Sardynki w oliwie z oliwek (3/5 sztuk) Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.
Ramón Peña Fish and Seafood Conserves przynosi nam sardynki w pikantnej oliwie z oliwek z Rías Galicyjskich. Jako sardynki najmniejsze ale najbardziej wykwintne kęsienie morza Ramón Peña wykorzystuje swoją miękką konsystencję i gustowny smak aby połączyć je z oliwą z oliwek i lekkim dotykiem pikantnego pieprzu...
Sardynki to jedna z najmniejszych i najbardziej wykwintnych przekąsek w morzu. Sardynki w oliwie z oliwek Ramón Peña używają naturalnych składników i tylko najlepszych kawałków, aby przynieść na stół wysokiej jakości konserw dla smakoszy. Bez głowy, tostowany i ręcznie rozprowadzany w puszce z puszką z najwyższej...
Biały tuńczyk w oliwie z oliwek. Konfitura przygotowywana jest ze świeżych, małych bonitos, czyszczonych ręcznie i krojonych nożem. Pakowane również ręcznie. Jako jedyne uzupełnienie oliwa z oliwek najlepszej jakości.
Konserwy Ryb i Owoców Morza Ramón Peña zawsze wykorzystują produkty najwyższej jakości a ich selekcja, gotowanie i pakowanie odbywa się w sposób ręczny i tradycyjny zgodnie z przepisami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Udało im się uczynić z konserwatora elegancki i Gourmetyczny produkt.
Ventresca jest najbardziej soczystą i smaczną częścią tuńczyka i właśnie to przynosi nam Ramón Peña w jego puszce z tuńczyka: pyszne Ventresca de Atún Claro z Oceanu Atlantyckiego, cięte i dystrybuowane w puszce ręcznie z największą starannością i uwagą. Jako jedyny dodatek do soli i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej...
Małże w sosie marynowanym (12/16 sztuk) Z tratw ujścia rzeki Arousa. Ściśle wyselekcjonowane według rozmiarów i najwyższej jakości. Smaży się je na oliwie z oliwek, aby je uszczelnić, a biżuterię usuwa się ręcznie.
Sardynki w oliwie z oliwek (20/25 sztuk) Ich niewielkie rozmiary, delikatność i intensywny smak sprawiają, że są przysmakiem pożądanym przez wielu wyznawców. Ręczne opracowanie, a także rygorystyczna klasyfikacja rozmiarów i ich rozmieszczenie w puszkach.
Faszerowane kalmary w oliwie z oliwek (4/6 sztuk). Najmniejsza i najdelikatniejsza kałamarnica rygorystycznie sklasyfikowana według wielkości. Czyszczone i przygotowywane ręcznie.
Kalmary w sosie atramentowym (4/6 sztuk). Najmniejsza i najdelikatniejsza kałamarnica rygorystycznie sklasyfikowana według wielkości. Czyszczone i przygotowywane ręcznie.
Prawdopodobnie najlepsze smażone małże w sosie marynowanym w Galicji Rias. Od 8 do 12 omułków, pakowanych ręcznie po zbiorze.