Nowy produkt
Komitet Ekspertów "World Cheese Awards składa się z 250 sędziów, daje sernik Trujillo Pascualete rozróżnienie" Najlepszy Queso de Espana "i numer 3 na świecie.
Wykonane z surowego mleka owczego z własnych stad i jest wynikiem procesu opracowania, w którym wszystko jest ręcznie, z przyciśniętym do codziennej toczenie elementów strony.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 30 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 30 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Surowe mleko od owiec sera wciśnięty ręcznie, wykonane z tradycyjnej rzemieślniczej mim kuśtykać.
Jego smak jest łagodny, ale bardzo osobiste, dobrze zdefiniowane i trwałe na podniebieniu, z lekkim posmakiem dziedzinie ze względu na jego roślinnego podpuszczki i jej bardzo kremowy, prawie cieczy, w wyniku codziennego i kontynuował upadki, które topi się rozkosznie na podniebieniu ,
To jest spożywane z łyżką, otwierając górną pokrywę sera lub rozmazywania na grzance, ale oferuje również wiele zastosowań w kulinarną arenie.