Zdjęcie jest tylko orientacyjne i może pokazywać grafikę z innego rocznika.
Tomás Postigo 3er Año 2021
Nowy produkt
Homonimiczne stworzenie chemika i enologa Tomas Postigo , uznany za twórcę Opłata Carraovejas
Pionier w Ribera del Duero w tworzeniu kuponów, nawadnianiu kroplowym i opracowywaniu przez grawitację.
Jego uporządkowane i smaczne wino Tomas Postigo To jest kupaż Tinto Fino, Cabernet, Merlot i Malbec , owoce najlepszych działek, najlepsze płatności i najlepsze wsie w regionie Ribera del Duero ,
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 85
punktów lojalnościowych.
Obecna zawartość koszyka wygeneruje 85
punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Więcej informacji na Wina wina czerwone Tomás Postigo 3er Año 2021 - wina z ribera del duero
Nota degustacyjna
Z kolor granat intensywny i prawie nieprzezroczysty jak atrament.
In nos Jest złożony i atrakcyjny, z kwiatowymi aromatami i czerwonymi owocami, dobrze zmontowany z francuskim drewnem dębowym, który przynosi świeże nuty eukaliptusa, a następnie pieczonego i karmelu.
In usta Jest miękki i przyjazny, pieści podniebienie, gdy przechodzi jak gęsty aksamit, ustępując miejsca bardzo aromatycznemu długiemu i trwałemu winu.
Opracowanie i starzenie się Wykonane z winogron 88% Tinto fino, 7% Cabernet Sauvignon, 4% Merlot, 1% Malbec i starzenia przez 12 miesięcy w nowych beczkach z francuskiego dębu, fermentacji malolaktycznej w dębowych beczkach i w zbiornikach. Wyjaśnione naturalnym białkiem jaja.
Jest idealnym i doskonałym towarzyszem do dziczyzny i wędlin, serów, gulaszy i grillowanych mięs.
Starzenie: 12 miesięcy w nowych beczkach z francuskiego dębu
Dane techniczne
Typ Wina
Wina Czerwone
Styl Wina
Czerwone - Lekko Pikantne
Rodzaj Winogron
Merlot,
Malbec,
Cabernet Sauvignon,
Tempranillo
Rodzaj Starzenia
Con crianza
Zawartość Alkoholu
15.0%
Temperatura Podawania
17
Rocznik
2021
Prezentacja
1 butelka
Nagrody i Wyróżnienia
Peñín
93
Nagrody i poprzednie oceny
93 Peñín (2012)
Punkty AporVino
98
Do łączenia z
Łączenie
Zupy i gulasze,
Potrawy z grila.,
Mięso grilowane,
Wędliny,
Drób,
Sery twarde,
Mięso czerwone,
Jagnięcina