Zdjęcie jest tylko orientacyjne i może pokazywać grafikę z innego rocznika.
Pignacolusse 2013
Nowy produkt
Nazwa PignaColusse wywodzi się od podobieństwa wiązki wybrednego stożka, Colusse zamiast tego jest katastralną nazwą winnicy. Autochtonous czerwony Friulano, fermentowany przez 2-3 tygodnie w drewnianych kadziach, a następnie dojrzewa w małych dębowych beczkach przez 24/30 miesięcy i wprowadzany do obrotu co najmniej 4 lata po zbiorach. Garnet czerwony nieprzenikalny, nos suchy śliwka, kakao, kamień ognia. Podniebienie jest szerokie, wytrzymałe, z dużą ilością słodkich tanin. Doskonały potencjał, ale zbyt młody, aby zapomnieć w piwnicy.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 95
punktów lojalnościowych.
Obecna zawartość koszyka wygeneruje 95
punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..