Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 23 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 23 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
antresole to jest czerwony słodkie zęby , z dobrym tom Y garbniki bułczasty . Wykonany jest w 100% z winogron Tempranillo , z winnic położonych w El Pego i Villanueva de Campeán, w prowincji Zamora , na posadzka piaszczysty i posadzone w szkle. The klasyczny z tego wina odbywa się sposób Podręcznik .
UWAGI CATA:
Pogląd : Z kolor czerwony bardzo wiśniowe intensywny .
Nos : Zapach s a przyprawy egzotyczny , Opieczony i dżem z jagody , nuty, następnie grafit i kawa .
Usta : ORAZ w ustach oraz s złożony , słodkie zęby Y zrównoważony , z nutami prażonymi i mineralnymi, z tom Y garbniki bardzo bułczasty zachwyca nas długość Y smaczny finał .
NAZWA POCHODZENIA W : ChOG Kastylia Leon .
OPRACOWANIE : Wyszukany zarówno z ten odmiana 100% Tempranillo .
STARZENIE SIĘ : Starzenie się w beczkach z Dąb Francuski przez 9 miesięcy.
CIEKAWOSTKI : Mała winiarnia do produkcji wspaniałych win położona w Villanueva de Campeán, około 30 km na południe od Zamory, w środku Tierra del Vino.
Najczęściej stosowaną odmianą jest Tinta de Toro, znana również jako Tempranillo. Do tej rodzimej odmiany tego obszaru dołączają również Prieto Picudo i Mencía, pochodzące z dość starych winnic i niskiej produkcji w Bierzo i León.
Winiarnia ma ponad 30 działek starych winnic, niektóre z winoroślami mającymi ponad 100 lat.
Zarządzaniem technicznym i opracowaniem zajmuje się nowozelandzka winiarz Amy Hopkins, ekspert w 3 odmianach winnicy, która od wielu lat pracuje w tej dziedzinie z dobrymi wynikami.