Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 81 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 81 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Tasting Uwagi:
Rozwój i Aging
Wykonane z cienkiej Tinto varidades 72,5%, 21,5% Cabernet Sauvignon, Syrah 4,5%, 1% Malbec, Merlot 0,5%, piąte Sardonia jest w wieku 20 miesięcy w dębowych beczkach i nowych francesn jednorazowego użytku. Wyjaśnienie z jaj i światła filtracji przed butelkowaniem jest wykonywana.
Rocznik jest jednym z kluczowych punktów sposobu. Pojedyncza płatność może vendimiar maksymalnie trzy oddzielne razy, aby upewnić się, że winogrona przybyć do winnicy w optymalnym momencie. Gdy owoce zostały zebrane w małych pudełkach, podwójny wybór dokonywany jest przede klastrów, a następnie ziarna i przez most dźwigiem całych winogron grawitacyjnie wprowadza się do zbiorników, w których autofermentan własnymi drożdży, z znaczące wyniki aromatico poziom.
ciekawostki
W 2002 roku wstąpił jako konsultant Peter Sisseck Dusza Pingus i dłoni przyszedł Jerôme Bougnaud "Hacienda Monasterio" przejąć zarówno enologii i winnicę, położony w wyjątkowym nieruchomości położonej w Sardon de Duero (Valladolid), przy wjeździe do Ribera del Duero i zaledwie 400 metrów od koryta rzeki.
Czym jest Biodynamic?
Limit ecologia. Biodynamiki jest praktyka najwyższego wyrazu podniesioną do rolnictwa ekologicznego. Główną ideą, która przynosi tej tendencji jest to, że ludzie muszą zapewnić im przetrwanie bez trwoni zasoby oferowane, zwłaszcza nieodnawialną naturę, równoważąc ekosystemów, różnorodności biologicznej i odzyskiwanie aktywności bakterii w podłogi. Ponadto twierdzą oni, że pozycje planet i cykle księżyca mają również wpływ na życie roślin, jak na m
Starzenie: 17 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu.