Nowy produkt
Jednoodmianowy Tempranillo dojrzewający w dębie francuskim.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 34 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 34 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Uwagi CATA
Produkcja i starzenie
100% odmiana Tempranillo.
Fermentacja jabłkowo-mlekowa w zbiornikach ze stali nierdzewnej w kontrolowanej temperaturze 20-22ºC.
Leżakowane przez 9 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu
ciekawostki
Osobowość win Carmelo Rodero zrodziła się ze szczęśliwego połączenia dwóch czynników: unikalnych i niezrównanych cech winnic w połączeniu z najbardziej innowacyjnymi technikami produkcji. Wszystkie napędzane siłą producenta i jego rodziny.
Jest w swoim unikalnym i opatentowanym systemie winifikacji, w którym można rozpieszczać winogrona po prostu grawitacją, bez pompowania. Łączenie tradycyjnych metod z najnowszymi technologiami.