Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 59 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 59 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Rozwój i starzenie się
Ręczny zbiór z rygorystycznym procesem selekcji, zarówno na polu, jak iw piwnicy. Fermentacja przez 8 dni z 2 pompowaniami dziennie iw kontrolowanej temperaturze (26º -28º). Maceracja ze skórkami przez 21 dni z lekkim pompowaniem. Leżakowane przez 16 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu pierwszy rok z lekkim pompowaniem co 4 miesiące.
Notatki zainteresowania
Łączenie w pary: Pieczona jagnięcina, grillowane czerwone mięso, cyweta, pieczenie, dziczyzna, peklowane sery, szynka iberyjska karmiona żołędziami...
Wino to było wysoko nagradzane w poprzednich rocznikach: 93 punkty Parkera za Termes 2007 i 2006.