Nowy produkt
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 31 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 31 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Degustacja Uwagi:
Rozwój i Aging
Wino z własną tożsamością, z unikalnych cech, zobowiązanie do jakości, codziennej pielęgnacji winnic i pełnego szacunku dla przyrody.
To wino zostało wyprodukowane wyłącznie z winogron zbieranych w winnicach rodziny sami, różnorodność 100% Tempranillo i rozwijane w naszych obiektach.
Winobraniu był 2 tydzień października San Pedro WINNICA 35 lat stare. Winogron jest bardzo mała, idealne do produkcji win gatunkowych ,
Ta winnica produkuje winogrona odmiany Wysoka jakość Tempranillo Bo jest chroniony przez lasy sosnowe, które chronią przed uszkodzeniem mróz, tworząc idealny mikroklimat dla winnicy. Leży na wysokości 825 metrów na mocnej glebie gliny. winogrona są przenoszone do piwnicy, gdzie możemy dokonać długiej maceracji we własnych skórek, z kilku codziennego ręcznego pompowania, a następnie uruchomić kontrolowane a25ºC fermentacji.
Gdy proces fermentacji jest kompletne, przesuwa się Subterranea grawitacyjnym wszedł do winiarni, gdzie pozostaje w beczkach amerykańskich i francuskich przez 12 miesięcy.
Następnym krokiem jest wymieszać wino być butelkowana i grawitację, która utrzymuje je w stanie nienaruszonym swoje cechy i przechowywać w butelce z piwnicy przez co najmniej jeden rok, w okresie starzenia się w butelce.