Nowy produkt
Tylko w latach, że jakość winogron na to pozwala, winnica produkuje niewielką liczbę butelek pod stopy rezerwy. To wino z wielką intensywnością, ale tanica cormatica miękkości, poddaje się długiego i starannego przygotowania, aby uzyskać pełny potencjał z winogron z winorośli ponad 60 lat.
Bardzo ciemna wiśnia.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 81 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 81 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Jej aromat jest potężny, prażone, z niewielkimi whiffs redukcji, dojrzałe owoce. Podniebienie jest potężne, mięsiste, spirytusowy, słodkie taniny owoców i drewna, z wielką strukturą ....
Jest to trzecia okazja, że to wino, 1999 był pierwszym jest wykonany, a na rok 2005 zostały wybrane anada 31 baryłek co daje w sumie 6954 butelek. Bardzo ekskluzywne wina.
95 punktów Robert Parker: The Wine Advocats i bardziej specjalistycznych krytycznej światowej renomie dały 95 punktów, podkreślając je w 100 najlepszych win z Hiszpanii
wychowywanie
Przez okres co najmniej 19 miesięcy, wino pozostaje w spoczynku w beczkach z dębu francuskiego (60%) i amerykańskiego dębu (40%), w którym wykonuje wadliwą fermentacji w kontrolowanej temperaturze. Wśród grubych murach klasztoru, wino jest konieczna stabilność temperatury i wilgotności dla optymalnego rodzicielstwa.
Winnicy 'Bodega Convento San Francisco "
Założona w 1998 roku, położony w miejscowości Kalwaria Becket Penafiel, Valladolid, gdzie został przywrócony pozostałości dawnego klasztoru San Francisco zbudowany w XIII wieku, a którego stuletni winnicy, aby przeznaczyć go do końca Original. W ten sposób nauczyłem się szanować oryginalne statki i umożliwić innym obowiązuje wyłącznie w celu nadania starannego traktowania całego procesu produkcji wina, która ma tendencję do koncentrowania stare impregnowanych celnej w zabytkowych murach z najnowocześniejszych technologii vitivinicolas.
Skupia się wyłącznie na opracowywaniu wysokiej jakości win z wielką osobowością.
winobranie
Odbywa się to ręcznie, w opakowaniach po 18 kg., gdy po ścieżki audytu, (cukry, całkowita kwasowość, pH, ac. jabłkowy i związki fenolowe) różnych obszarach Banku wybrana wysokość, ziemi, klimatologii i wieku gdzie winogrono winnica winnicy jest świadczona. Po szybkim transporcie winogron jest rozczarowany w doborze stołu.
fermentacja
Po destemming, winogron jest kadziowania w zbiornikach fermentacyjnych 20,000 kg. Ze stali nierdzewnej, w którym maceracji przed fermentacją prowadzi się w niskiej temperaturze, a następnie fermentacji w kontrolowanej temperaturze, w której są wykonane bazuqueos, remontowany ... w celu wydobycia maksymalnej cechy odmiany. Ten proces fermentacji kończy się maceracji po fermentacji.
Starzenie: 19 miesięcy w beczkach z dębu francuskiego i amerykańskiego.