Nowy produkt
Złoty żółty, jasny, gęsty rozdarcie na powolna. Aromaty dojrzałych owoców cytrusowych, delikatne nuty tosty dobrze wypolerowane, że wypełniają całą aromatyczny, delikatny, miodowy i wspomnienia z pigwy, ziół górskich, zaroślach, coś Terruno tło.
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 88 punktów lojalnościowych. Obecna zawartość koszyka wygeneruje 88 punktów , które mogą być wymienione na kupon rabatowy..
Dobre wejście, miękkie podróży słodkawy, rodzicielstwo notatek, które towarzyszą dobrze tosty Podczas nut cytrusowych przypominających skórki pomarańczy lub mandarynki, kremowy, nieco tłuste, dobrą kwasowością i dobrej trwałości. Długi posmak owoców na dojrzewaniu owoców dżem (biały).
Uważany za jeden z najbardziej długowiecznych win. Wina Aszú klasyfikowane są w pewnej mierze o nazwie puttonyos, przyrównując to do 25 kg. Winogron Aszú. Zespół składa się z wina wyprodukowanego w sposób tradycyjny i więcej puttonyos najwyższe stężenie cukru. 32,5 g cukru resztkowego.
La Bodega
Jean-Michel Arcaude byłego winiarz Chateau Chateau Megyer Pajzos i teraz kieruje Derezla Château, należąca do rodziny Piper-Heidsieck- -Champagne Aulan od 1999 wyjątkowość win Château Derezla jest wynikiem połączenia pomiędzy pasją tradycja i bezcenne doświadczenie Vinicola francuskiego Jean-Michel.
Mają przemianowane 35 hektarów jakości i doskonałej lokalizacji, na łagodnych stokach i wspaniałe mikroklimatów rozłożonych na różnych powierzchniach: Lapis, Aranyfurt, Dereszla, Henye i Zsadány. Uprawiane odmiany tradycyjne Furmint, Muskotály (Maskat Ottonel) oraz Hárslevelű.
Pierwsze wzmianki Tokaji produkcja wina na Węgrzech są drobni producenci i sięga 1241 roku wraz z win Sauternes są uważane za najbardziej długowieczne na świecie.
Vintage i selekcja ziaren dotkniętych botrytis są wykonane ręcznie. Czy drobiazgowe winifikacji i starzenia w dębowych beczkach przez Aszu wynosi trzy lata. Wino butelkowane są przechowywane w zabytkowej piwnicy 12 metrów pod ziemią, gdzie wilgotność i 10 ° C. stała temperatura przez cały rok zapewniają doskonałe warunki rozwoju w butelce tych wspaniałych, ekskluzywnych win.
Starzenie: dojrzewających w dębowych beczkach węgierskiego Zemplen na okres 3 lat.